In het kader hieronder vind je een overzicht van de vijf meest recente blog berichten die ik op deze site heb geplaatst met direct daaronder mijn nieuwste blogpost. Ik vind het leuk om jullie reacties op mijn verhalen te lezen!

Om een van de andere artikelen te lezen, kun je op de desbetreffende titel klikken. Voor een overzicht van alle door mij geplaatste blogberichten op deze website klik je hier hier.

11 Dec 2019 - Trauma en Somatic Experiencing (SE)
08 Sep 2017 - Uit het hoofd in het lijf
06 Oct 2016 - WEEK VAN DE WERKSTRESS 2016 VAN 14 t/m 18 november.
WEEK VAN DE WERKSTRESS 2016 VAN 14 t/m 18 november.
Stress hebben we allemaal wel eens op het werk of thuis. Het is zelfs een gezonde lichamelijke reactie. Tenzij het om chronische stress gaat, dan is het handig om te onderzoeken waar het vandaan komt en hoe je de stress kunt verminderen.
Dit kun je doen door op vakantie te gaan, regelmatig een middagje te mijmeren, een Mindfulness Training te gaan doen etc.

Tijdens de week van de werkstress is er aandacht voor werknemers met werkstress.
En dat is niet zomaar. Bijna 1 miljoen mensen lopen jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziekten. Om steeds meer werkgevers en werknemers gezamenlijk in beweging te laten komen tegen werkstress, vindt de Week van de Werkstress plaats. Doel van de campagne is om werkstress bespreekbaar te maken en daarmee verzuim op de werkvloer voorkomen.

Wat kun je in jouw organisatie of bedrijf doen tijdens de Week van de Werkstress?
Als je op je werk het onderwerp bespreekbaar wilt maken kan dat op verschillende manieren. Tools zijn daarvoor gratis beschikbaar gemaakt via http://www.duurzameinzetbaarheid.nl/

Hieronder vindt je alvast een aantal ideeën:
 Doe een bedrijfsscan en kijk hoe jouw bedrijf ervoor staat
 Organiseer een ontbijt- of lunchsessie met als onderwerp werkstress ter bewustwording
 Check je werkstress, doe de test (http://www.duurzameinzetbaarheid.nl/1339/Hulpmiddelen.html)

OOK MIJN PRAKTIJK DOET MEE AAN DE WEEK VAN DE WERKSTRESS DOOR MIDDEL VAN EEN AANTAL GRATIS ACTIVITEITEN

 Je kunt kennismaken met Mindfulness (stressreductie) tijdens een gratis workshop op woensdag van 10.00 -11.00 uur (aanmelden via hvhoorn@hvhoorn.com )
 Een afspraak maken tijdens het stress spreekuur voor een gratis advies op dinsdag 15 november tussen 10.00 uur en 17.00 uur (aanmelden via hvhoorn@hvhoorn.com)

Je bent van harte welkom om mee te doen met de activiteiten tijdens deze week.Geplaatst op 06 Oct 2016 door Henrickedoor Karinthia @ 05 Dec 2022 03:53
The bird making that sound inside the cooling tower was likely a peregrine falcon – a pair was nesting in one of the towers up to 2008 and successfully raised yo#t2&u8g30;.nhe bird was probably squawking at you to try and scare you away and protect it’s nest. Cracking photo’s by the way
door Scout @ 05 Dec 2022 03:53
es que eso esta para comerselo asta con un cuchillo eso es lo mas rico ay con la masa toda blanda que rico se me hace la boca agua unnnunuuuhununuununu
Naam: Remember me
E-mail:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
therapie van hoorn amsterdam
Henricke v. Hoorn
  • Geregistreerd therapeut
  • Afspraak op korte termijn
  • Vergoedingen mogelijk
Vraag of interesse?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik hoor graag van je!

Ik ben lid van:

therapie BATC
psycholoog registratie RBCZ
Deel mijn site: